Despre Simetric Beauty

Simetric Beauty este despre reinventarea estetică realizată de trei specialiști de TOP, dedicați satisfacerii oricăror pretenții, cu pasiune, creativitate și profesionalism.

Fiecare client este unic, având particularități diferite privind fizionomia, morfologia și stilul personal. La fel și fiecare designer de sprâncene are o viziune și mod diferit de lucru, însă atunci când trebuie stabilită arhitectura sprâncenelor, regulile sunt clare. Sprânceana este compusă din CAP+CORP+COADĂ iar decizia privind reconstrucția depinde de câte fire există, ce rezultat se dorește și de ce este nevoie, de fapt.
Indiferent de tehnica pe care o alegem în reconstrucția sprâncenelor, nu ne abatem de la credința pe care o avem: sprâncenele trebuie să fie întotdeauna fericite, nu triste!

Ce înseamnă „sprancene fericite”?
De-a lungul istoriei, sprâncenele au fost supuse modei iar femeile le-au stilizat în funcţie de standardele de frumuseţe ale vremii. Indiferent de trend, în majoritatea cazurilor, codița sprâncenelor a fost poziționată în jos, tristă. „Sprâncene Fericite” înseamnă sprâncene realizate corect prin tehnica, forma și culoarea potrivite fizionomiei și morfologiei și care vor avea întotdeauna codița ridicată, ceea ce sugerează un zâmbet.

Cum fericirea nu se demodează niciodată, în cadrul Simetric Beauty Center ai ocazia să obții sprâncene care vor fi la modă mereu!
Sprâncene Fericite create prin: stilizare clasică, stilizare HENNA SPA, laminare, Microblading, micropigmentare semipermanentă fir cu fir 3D, Powder, Ombre & Sombre (creații proprii), Hibrid.

MOTIVELE pentru care să investești în echilibrul estetic al chipului tău și pentru care să alegi întotdeauna un adevărat specialist în designul sprâncenelor:
Dincolo de posibilele particularități anatomice ale unei femei (strabism, asimetrie facială, riduri între sprâncene sau între nas și colțurile gurii, deviație de sept, etc.), mai ținem cont și de următoarele aspecte atunci când stabilim designul sprâncenelor:
– înălțimea și lățimea frunții;
– distanța dintre ochi;
– înălțimea arcadei;
– forma ochilor;
– lungimea și grosimea nasului;
– forma pomeților;
– forma și grosimea buzelor;
– forma feței (rotundă, pătrată, alungită etc.).
În aceste condiții, pare aproape imposibil să obții singură, acasă, forma ideală a sprâncenelor. Ai toate motivele să investești în echilibrul estetic al chipului tău, așa că alege întotdeauna un adevărat specialist în design-ul sprâncenelor!